hide & seek

Hej blogg.

Hanna har varit här och vi har varit sjuka. Men vi hade kul. Åt mycket cheesecake och kollade mycket Dexter. I måndags åkte vi hem. Till farmor och farfar. Sen kom familjen och stannade ett par timmar, sen åkte de igen. Så jag har bott hos farmor och farfar i ett par dar. Det har varit jättemysigt och skönt att komma ifrån skola och jobb och Skottland om än för en liiiiten stund! Och kramas lite med de jag tycker om mest.

När jag kom tillbaks till Edinburgh, för ett par timmar sen, åt jag kvällsmat och sen begav jag mig till Waitrose, köpte kaffe och energidryck, och nu sitter jag i Kilby och ska klämma ur mig en uppsats om Jane Eyre och kvinnors sociala situation och blabla. Det går nog bra. Borde återgå till det nu.

Hejhopp jag återkommer!


The sky is a field.

Hej blogg!

Det var ett tag sen. Jag har varit upptagen förstår du. Med biobesök och kaffedrickande och filmkvällar och skola och jobb och reseplanerande! Och på en vecka så måste jag läsa tre böcker, samtidigt som jag ska jobba, underhålla min fina syster OCH skriva en hemtenta om Frankenstein. Och gå på födelsedagskalas, och dricka drinkar på Dragonfly, och äta etc. Men det ska nog gå finfint!

 

Ser otroligt mycket fram emot att systra mi kommer. Sen följer jag med henne till Sverige och hälsar på farmor och farfar en jättesnabbis, sen blir det fler hemtentor på böcker jag ännu inte läst.

 

Hehe!

 

Januari + februari =

Three Blind Wolves - Hotel

Beirut - Scenic World

Edward Sharpe - Home + fin + ännu finare

Edward Sharpe - 40 Day Dream

Grizzly Bear - Knife (Gå och se Blue Valentine förresten. Gör det bara.)

Glen Hansard & Marketa Irglova - When Your Mind's Made Up (...se Once också.)

Marcel


RSS 2.0