He kisses me just for coming home.

Vilken underbar dag. Alskar min lilla enhet. Kommer trivas utmarkt. Den har en miniuteservering dar emma, amanda, sabine, lukasz och jag satt mest hela dan och hallde i oss kaffe efter kaffe. Hade nog 10 kunder pa hela dan. Ah. Och det ar saaa fiiint. Jattelitet men ack sa mysigt. Och jag ar manager over det! Den braiga dan firade jag och amanda med att kopa cider och satta oss i meadows och nastan blasa bort. Nu sitter jag pa sangen och spelar gitarr och undrar om jag kommer lyckas somna sjalv i lagenheten?

Q5

Godmorgon! Idag paborjar jag min nya roll som supervisor pa jobbet. Spannande! Nu sitter jag i sangen och ater frukost. Grannen lyssnar pa klassisk musik. Utanfor fonstret ar det gratt gratt. Och ikvall ska jag ata indisk takeaway och lasa andy warhols biografi tills jag somnar. Kanske spela lite pa blue, min fina gitarr som jag kopte harom veckan. Som ar orange.

Funkar detta blir jag forvanad

Testar att mobilblogga! For an har jag inget internet. Sitter pa mitt cafe. Har haft personalmote och fikat med lukasz. Ja det var val det ungefar. I morgon aker emma till sverige och da flyttar amanda in tillfalligt. Mysigt. Sen kanske lukasz nagra dar med. Kuliga grejor.

Mariestadsliv.




RSS 2.0