Kära dagbok.

Daniel ligger och sover under mitt japanska matbord. Har ett alldels klockrent kort på saken men det vågar jag inte lägga upp.

 

Ni får istället en bild på hans ARM som sträcker sig från under bordet. Så ni fattar. Jag ser konstig ut för han där nere under bordet precis sagt något mycket ohövdligt. Då ger jag honom den där minen ett tag. Han försöker bli sams och kliar mig på hakan men hur lättövertalad tror han att jag är egentligen.

 


Kommentarer
Postat av: isabell

haha vilken rolig bild!

2010-02-12 @ 15:06:08
URL: http://janovesjakalen.blogg.se/js
Postat av: Amanda

Hej igen :) Sorry att jag inte svarat, har bytt blogg till www.metrobloggen.se/edinburgh. Intervjuerna gick sådär, en var hos en galen kiropraktor , och det enda han frågade mig om på intervjun var hur HÄLSOSAM jag var typ "are you eating 5 fruits per dag?" haha, ber till Gud om att jag inte får jobbet! Fast jag måste iofs få ett jobb snart :/ Kollar bara på gumtree typ, det finns aldrig nåt :( Säg till om du vet nåt :) Annars gör jag inte så mkt om dagarna, mest pga brist på pengar. Gillar att gå ut och dricka öl i Old Town ;) Vilka ställen brukar du gå till? Känner du andra svenskar här?

2010-02-12 @ 15:11:58
URL: http://metrobloggen.se/edinburgh
Postat av: isabell

rolig bild :D (skrev en kommentar nyss men den syns inte) har en annan cool grej att berätta ;D

2010-02-12 @ 15:44:18
URL: http://janovesjakalen.blogg.se/js

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0