Idag firar vi den här mannen:

 

Ni vet vem det är eller hur?

 

Om en timme ska vi iväg och se John Vanderslice. Av alla konserter vi har varit på denna veckan har jag sett fram emot denna mest!! Åhhh det ska bli så kul.

 

Och idag var Sveriges mest kända bagare på Peter's. Det var lite läskigt. Han skulle göra ett stort träd med fåglar på av socker.. hm. Hursomhelst:

 

John Vandersliiiiceeee aaahh!


Kommentarer
Postat av: Linnea

Du är det inte lite makabert egentligen... Det var väl i dag som han sprängdes ihjäl eller hur? Och det firar man med att skjuta raketer! Typ han dog av bomber och varje år till hans ära firar vi av några fler? Det viner och far hejsan utanför fönstret föresten...

Och du, jag ringer nog dig i morgon :)

2009-11-05 @ 21:17:16
URL: http://barbalin.blogg.se/
Postat av: Anne

remember remember the fifth of november.

gunpowder, treason and plot

I see no reason why the gunpowder treason

should ever be forgot



:)

2009-11-06 @ 14:29:58
Postat av: Lisa

idag är det den sjätte november och i uppsala kör bussarna omkring med flaggor längst fram. vi firar gustav adolf här. han kanske stavade med f förresten. bara berättar.

2009-11-06 @ 17:06:13
URL: http://homsan.blogg.se/
Postat av: Isabel

Haha.. Idag firar jag fars dag i alla fall. ;) Ang. din kommentar (vet att det är lite sent men). Jag och Emma Hante ska åka till London några dagar i januarioch shoppa förhoppningsvis gå på British museum och allmänt bara ha kul. :) Ser såå fram emot det. Hur är livet annars? Förresten, superfina konsertbilder.. verkligen!



Stor kram

2009-11-08 @ 15:11:10
URL: http://isabelr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0