Seven Pounds

Hejhopp! Hemkommen från kvällens pardejt. Åt falafelburgare och drack shandy (jag tycker inte om öl, öl var en dålig idé.) Filmen var BRA. Andra filmen någonsin som jag grinat till på bio. Den första måste ha varit.. Pearl Harbour. Också mycket möjligt att jag grät när jag gick på Lejonkungen men har inte riktigt några minnen av det. Andra filmer jag grinat till (dock inte på bio, hemma och förmodligen ensam, utan inbördes ordning):
  • Timmarna. UNDERBAR film. När poeten hoppar ut genom fönstret.
  • Titanic (inte första gången jag såg den, på bio, men alla gånger efter det.)
  • Donnie Darko. Första gången jag såg den blev jag bara livrädd. Sen blev den liksom en humörfastställare, en perfekt film för de där melankoliska regndagarna. Sen blev den ledsam och nu är den så starkt betingad att jag blir helt i trans bara jag hör inledningslåten.
Nu kommer jag inte på nån mer. Jag är inte typen som grinar till filmer, egentligen. Jag är inte heller den som skrattar när jag kollar på komedifilmer. Enda gången på mycket länge jag fick ett riktigt skrattanfall till följd av något jag sett i en komediserie var sista avsnittet, tredje säsongen på How I met your mother. Ifall ni känner för nåt roligt så vet ni.

Nu blir det mys gott folk, ha en fortsatt fin kväll.

Kommentarer
Postat av: Isabell

haha, jag grät när jag såg på lipstick jungle igår! :D

2009-01-31 @ 09:34:08
URL: http://janovesjakalen.blogg.se/js
Postat av: Lisa

där ser man. det komiska är att livet ofta är betydligt mer komiskt i sig än vad komediserier är. även om de då och då får till det. som häromdagen när jag såg på mia och klara och det var en fullständigt urusel dag men det var så roligt och sen var jag glad hela kvällen. det var festligt. så det finns nog en poäng med komediserier. jag antar att min poäng är ungefär att det inte finns några garantier att det är roligt bara för att det ska vara det men ibland är det det ändå. typ.

2009-01-31 @ 11:16:25
URL: http://homsan.blogg.se/
Postat av: Elin

Isabell: haha du är inte klok;)

Lisa: ja så är det nog. mia och klara? jo men det handlar nog mycket om vilket humör man är på. och vad man har för humor..

2009-01-31 @ 11:36:12
URL: http://ellepop.blogg.se/
Postat av: Lisa

jaa du verkligen! är inte riktigt din humor misstänker jag.

2009-01-31 @ 13:28:29
URL: http://homsan.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag har blivit så blödig på sistone... Gråter till allt. Hoppade in i slutet av en film med en boxare som dog, hans lille sån låg över liket och jag grät så tårarna rann... Men jag skrattar högt också :)

2009-01-31 @ 20:32:54
Postat av: Elin

Ja du är ju som du är, har alltid varit:D

2009-01-31 @ 21:39:55
URL: http://ellepop.blogg.se/
Postat av: Elin

ÅH! Jag kom på en till!! Moulin rouge såklart.

2009-02-01 @ 20:54:12
URL: http://ellepop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0