Kylskåpskonst tillägnat MILOU.

Why you'd want to live here.

Ätit lax, skrattat högt och blivit rörd på en och samma gång av förlovningskalabaliken på tv. Kungafamiljen som sitter runt ett litet bord med guldkant och högtidligt (och med minneslappar) uttrycker sin och statens glädje över denna fettisdag-nyhet. Så mysigt men så löjligt men så fint.

Och så hoppar jag till Grow old with me. Månadens låt. Keeps coming back. Lite You'll never walk alone-komplex, finns en väldans massa covers så det är skitbra om man skulle tröttna på ursprungslåten. På det viset finns en och samma låt för olika humör. Man behöver knappt lyssna på nåt annat!

Pluggat lite idag, gått till mammas jobb (köpt semlor!!)
Förresten, hur säger ni? Fettis-dag eller fet-tisdag? Hur ska det va egentligen?

LITE irriterad förresten. Tagit värsta massa coola korten påväg till mammas jobb i snö och nästan solnedgång (mhm!) och på min semla och andra häftiga grejor men det går inte att lägga in dom på datorn... ska försöka igen imorgon. Tills dess får ni nöja er med ett minikylskåp (den bild som lyckades ta sig från kameran till datorn.) Enjoy!



(kylskåpet på mammas jobb - med mina frysta körsbär på :D Milou RIP!!)

Kommentarer
Postat av: Lisa

hahaha, du är sååå rolig. världsbäst idé när du skaffade dig en blogg :D

tjusigt kylskåp och fettis-dag tror jag man ska säga. eller fett-tisdag? men det låter ju för roligt. och you'll never walk alone-referenser får mig alltid glad och du är nog lite unik du som tillägnar detta härliga inlägg till en snodd kamera :) det är fint!

2009-02-25 @ 16:56:22
URL: http://homsan.blogg.se/
Postat av: Elin

tack:D det är roligt! speciellt när folk tycker det är roligt;) pappa sa fet-tisdag men fett-tisdag vore ju onekligen den ultimata kombinationen av orden.. jaa den poppar upp sådär ibland, främst tysk-versionen.

2009-02-25 @ 17:14:27
URL: http://ellepop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0