2009 - en månad i taget.

Väldigt kortfattat. 


Januari.

Då började jag skriva i bloggen! När jag satt på en madrass i golvet i Linneas & Eds gästrum. Påbörjade kursen idéhistoria och åt många kanelbullar. Klättrade upp för Calton hill i Edinburgh.

 



 

Februari.

Jag piercade naveln. Promenerade mycket. Flög fram och tillbaks mellan Sverige och Skottland. Gick på skridskodisko i hamnen.

 

 

 



Mars.

Var mest hemma i Sverige, planerade Barcelonaresan för fullt. Tog mycket kort. Var mest glad och nostalgisk. Bakade muffins utan mjöl. Gick på Sofies cabarét.

 



April.
Vår i Edinburgh! Parkmys och cafémys i min jordgubbstop. Rosévinkvällar. Vårpromenader. Firade valborg i Örebro där vi drack vin med jordgubbar på gräsmattan och gjorde ansiktsmasker och gick en megalång promenad. Och åt våfflor efteråt. Och vitsipporna fanns kvar.

Vackraste månaden på hela året.

 

 

 

 

 

 

Maj.

Grillkvällar i Mariestad. Familjekvällar. Körsbärsträdet blommade. Jag läste i hängmattan och gick barfota i gräset. Bokade lägenhet i Barcelona.

 

 

 

 


Juni.

Åkte till Kinnekulle. Flyttade till Edinburgh. Började jobba på Peter's Yard. Åkte dagstur till Glasgow. Drack bubbligt rosévin och kollade på diverse matlagningsprogram. År rostade mackor med coleslaw, ost och tomat.

 

 

 


Juli.

Jobbade. Gick på två helt otroliga bröllop. Åkte till Dublin och träffade Lisa. Åkte turistbuss och åt hamburgare och hängde med Oscar Wilde.

 

 

 

 

 

Augusti.

Åkte till Barcelona. Träffade en vän för livet. Drack mest sangria på balkongen, badade, upptäckte och pratade om livet.

 

 

 

 

September.

Långa promenader i Barcelona. Fest och sangriakvällar. Picknickar i parken. Läste 5 böcker. Feeest.

 



Oktober.
Små resor till Montserrat, Sitges, Tibidabo, osv. Upptäckte lite mer av Spanien. Sista sangriakvällarna. Dansade i ösregn. Tänkte att det här kommer inte igen. Hängde på Shilling och drack färgglada drinkar. 
Flög tillbaks till Skottland och nya lägenheten, tillbaks till jobbet på Peter's.
Märkte att jag saknat att göra kaffe. Och glömt hur kassaapparaten fungerar. Gick på Efterklangkonsert i Glasgow. Klippte lugg och firade min födelsedag på närmsta puben.

 

 

 

 

 

 

November.
2 år ♥

Gick på Idlewildkonsert. Vanderslicekonsert. Åt fin middag i Leith och gick på konsert på Bowery med en jobbkompis. Lärde mig göra löv på kaffe. Jobbade mycket.

 

 


December.

Gick på 3Dbio med Daniel och det var det roligaste på länge. Mamma & pappa kom och hälsade på när Edinburgh var som julfinast och dimmigast och kallast. Hade rolig julfest på jobbet. Flög hem, och nu är jag här. Firar jul i Sverige. Firar nyår i Edinburgh med Daniel och Moa.

 

 

 

 


Sen får vi se.



Kommentarer
Postat av: Linnea

Wow vilket händelserikt år du har haft. Ganska uppenbart att jag inte hänger med längre :(

2009-12-22 @ 13:06:04
Postat av: Anne

wow. den sammanfattningen innebar nog några upplysningar om hur ditt år egentligen har varit. spännande! fina bilder!

jösses, jag saknar dig. så jag skickar din julklapp nog till edinburgh eller? kan du mejla adressen en gång till? tack.

KRAM

2009-12-22 @ 15:36:47
URL: http://theuniversalsucker.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0